shopify visitor statistics

Rotary fikk ikke TV-aksjonen 2020, men søker igjen for 2021!

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen kunngjorde 6. juni at han etter innstilling fra Innsamlingsrådet har tildelt NRKs TV-aksjon for 2020 til WWF Verdens naturfond. Vi gratulerer årets vinnere og ønsker dem lykke til med det viktige miljøarbeidet! Vi fortsetter arbeidet og søker om TV-aksjonen 2021.

Arbeidsgruppen, som sto for søknaden, sendte ut et informasjonsbrev til distriktsguvernørene den 11.juni, og informerte om resultatet av innsamlingsrådets innstilling og det videre arbeidet med å søke igjen for 2021. 
Arbeidsgruppen har bestått av følgende personer: 

Gunnar Kvalsund, Giske rotaryklubb, Distrikt 2305, styreleder for Norsk Rotary Forum Norfo
Bjørg Månum Andersson, Groruddalen rotaryklubb, Distrikt 2310, Polio Advocacy Advisor, (kontakt med nasjonale myndigheter) og End Polio Now Zone Coordinator, Zone 16
Dennis Sander, Lørenskog rotaryklubb, Distrikt 2260, president
Øystein Mogensen, Lørenskog rotaryklubb, Distrikt 2260, innkommende president
Ingrid Grandum Berget, Brevik rotaryklubb, Distrikt 2290, Endowment/Major Gift Advisor, Zone 16

Rotary søkte i år for første gang, og vi konkurrerte med 12 andre organisasjoner.

Da vi begynte arbeidet med årets søknad var det enighet om at vi skulle fortsette arbeidet for tildeling i 2021 om vi ikke lykkes i år. Erfaringene vi har høstet gjør oss godt rustet til å gå videre med stor entusiasme. Vi har lært mye i prosessen og har et godt grunnlag vi kan arbeide videre med. Årets søknad vil bli evaluert, og vi vil ha tid til å utvikle og konkretisere de nasjonale prosjektene.

Vår søknad ble til i løpet av 5 måneder, og vi måtte innenfor denne perioden også sørge for at Rotary ble godkjent av Innsamlingskontrollen. Kravet til søknadene er at de skal inneholde konkrete prosjekter og beskrive hvordan de innsamlede midlene skal brukes. I dette arbeidet har vi etablert et fruktbart samarbeid med Sunnaas Sykehus og Landsforeningen for Polioskadde (LFPS). Parallelt er det etablert et nært samarbeid med de ansvarlige for END POLIO KNOW i Evanstone, som på alle måter bisto for å få frem de store internasjonale prosjektene.

Vi har med glede registrert den store entusiasmen norske rotarianere har vist for å bli tildelt TV-aksjonen og den oppnevnte styringsgruppa vil bruke det neste året til å få frem en søknad som skal overbevise både Innsamlingsrådet og Kringkastingssjefen om at en poliofri verden er det beste av alle formål for TV-aksjonen i NRK for 2021.

Informasjonsbrevet fra arbeidsgruppen kan du laste ned her.


 
Rotary Norden nr. 5 - 2019

3. september 2019

Rotary Norden nr. 5 - 2019

Nå kan du lese siste nummer av Rotary Norden. ved å laste det ned her.

Rotary Norden nr. 4 - 2019

25. juli 2019

Rotary Norden nr. 4 - 2019

Her kan du laste ned siste nummer av Rotary Norden. Du kan blant annet lese hva president for Rotary International, Mark Moloney, ønsker å formidle.. Sotra Rotarylubb oppfordrer alle rotaryklubber i Norden til å adoptere en strand, EndPlasticSoup.

Seremonier og rammer

18. juni 2019

Seremonier og rammer

Nå kan du gratis laste ned Seremonier og rammer for Rotaryklubbene. Heftet ligger under Publikasjoner. Les om møteledelse, seremonier og slikt som vi vet hva som skjer i en Rotary-klubb hvert eneste år.

Rotary fikk ikke TV-aksjonen 2020, men søker igjen for 2021!

18. juni 2019

Rotary fikk ikke TV-aksjonen 2020, men søker igjen for 2021!

TV-aksjon for 2020 gikk til WWF Verdens naturfond. Vi gratulerer årets vinnere og ønsker dem lykke til med det viktige miljøarbeidet! Rotary søker igjen for 2021!

Ledig verv som kursleder(e) introkurs for innkommende utvekslingsstudenter

24. mai 2019

Ledig verv som kursleder(e) introkurs for innkommende utvekslingsstudenter

Vervet er for ett Rotary-år om gangen, og kursleder har det praktiske ansvaret for gjennomføring av introduksjonskurset for innkommende utenlandske studenter. Kursene holdes to ganger årlig, og planlegges i samarbeid med Nesbyen RK og Norfo.

Norsk Rotary Håndbok 2019 er nå publisert

21. mai 2019

Norsk Rotary Håndbok 2019 er nå publisert

Mange medlemmer og klubber har etterspurt Håndboken og vi er glade for at den nå er klar. Håndboken er på 79 sider og inneholder nyttig rotaryinformasjon for nye og eksisterende rotarymedlemmer.

Rotary Norden nr. 3 - 2019

14. mai 2019

Rotary Norden nr. 3 - 2019

Nå kan du laste ned siste utgave av Rotary Norden.

Ledig verv som kurskoordinator i Norfo

4. mai 2019

Ledig verv som kurskoordinator i Norfo

Etter vedtak på Vårmøtet 2019 skal det opprettes et verv som Kurskoordinator. Vi søker derfor etter en person til dette spennende vervet på sentralt nivå i Rotary. Søknadsfrist 1. juli 2019

Rotary søker om TV-aksjonen for 2020

29. april 2019

Rotary søker om TV-aksjonen for 2020

Rotary ved Norfo søker om å få TV-aksjonen i 2020 til End Polio Now. Polio er i ferd med å bli utryddet som sykdom på verdensbasis, men den siste prosenten er vanskelig å knekke.

God påske!

20. april 2019

God påske!

Rotary Norge ønsker alle en riktig god påske!

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer