shopify visitor statistics

Mer enn noen gang er 8. mai aktuell

Det er lenge siden frigjøringsdagen har gitt så stor grunn til ettertanke og takknemlighet som nå. Rotary er dypt bekymret for lidelsene krigen i Ukraina har påført befolkningen. Rotary og Rotaractklubber i Europa samarbeider for å hjelpe flyktningene.

Klubbene samarbeider med lokale rotaryklubber for å skaffe vann, medisinsk utstyr og husly til de over 3-4 millioner ukrainske flyktningene, som for det meste er kvinner og barn. Det er 68 Rotaryklubber og 24 Rotaractklubber i Ukraina med totalt 1 400 medlemmer. Distrikt 2230 (Ukraina og Hviterussland) har nedsatt en komite for å skaffe medisinsk hjelp til flyktningene. Rotaryklubben i Lviv organiserer hjelpen til flyktninger som oppholder seg i Ukraina. Rotaryklubber i tilgrensede naboland har også mobilisert hjelp til ukrainske flyktninger. Polen har tatt inn mer enn 1 million flykninger, og rotaryklubber over hele landet har bidratt med økonomisk støtte og annen bistand. Dette kan du lese mer om i Rotary Norden nr. 3. Og du kan også lese om dette her: https://www.rotary.org/en/european-rotaract-clubs-organize-help-ukrainian-refugees

 
Distriktskonferansen 2305 i Charlottenberg

25. september 2023

Distriktskonferansen 2305 i Charlottenberg

Eda-Eidskog RKi arrangerte Distriktskonferansen i Sverige 22.-24. september.og Distriktsguvernør Anders Andersson er svensk. Tema var bla. psykisk helse/suicid og likestilling på mannsdominerte områder. Her kan du lese mer fra konferansen.

Rotary Norden nr. 5-2023

22. september 2023

Rotary Norden nr. 5-2023

Grunnutdanning og leseferdighet er månedens internasjonale månedstema. Rotary Norden tar denne gang for seg aktuelle skoletemaer i våre egne land med caser der Rotary er engasjert

Ledig verv i ungdomsutvekslingen i Rotary

6. september 2023

Ledig verv i ungdomsutvekslingen i Rotary

Har du lyst på et spennende verv som koordinator for sommerleirene i Norge? Short Term Youth Exchange Program (STEP) er en del av Rotarys samlede ungdomsutveklingsprogram. Søknadsfrist 1. nov.

Månedens Rotarytema er utdanning

3. september 2023

Månedens Rotarytema er utdanning

Rotary støtter prosjekter som gir bar og unge utdanning. Det er også viktig at jenter og kvinner får utdanning.

Hva er Rotary for deg?

30. august 2023

Hva er Rotary for deg?

Vi har spurt Arne, rotarymedlem og klubbpresident i år, hva Rotary betyr for ham. Har du lyst til å høre hva han svarer?

Hva med å studere ett år i USA?

11. august 2023

Hva med å studere ett år i USA?

Sjekk Georgiastipendet hvis du er mellom 18 og 24 år.

Rotary Norden nr. 4 - 2023

17. juli 2023

Rotary Norden nr. 4 - 2023

I sommer kan du kose deg med mye godt Rotarystoff i siste nummer av medlemsbladet Rotary Norden.

Velkommen til nytt Rotary-år

11. juli 2023

Velkommen til nytt Rotary-år

Vår nye Rotary International President Gordon Mclnally ønsker alle
velkommen til "sitt" Rotary år!
Trykk på bildet og les mer.

Månedens tema er overgang til nytt Rotaryår

9. juli 2023

Månedens tema er overgang til nytt Rotaryår

Og da sier vi takk til Jennifer Jones og ønsker den nye verdenspresidenten Gordon Mcinally velkommen. Hans visjon er å skape håp i verden ved å jobbe for fred og mental helse. Han oppfordrer rotaryanere til å kommunisere tydelig om dette og skape endring

Kommunikasjonskomiteen inviterer til webkurs 11. mai kl. 20

10. mai 2023

Kommunikasjonskomiteen inviterer til webkurs 11. mai kl. 20

Blir du frustrert når du legger ut saker på nettsida, og får ikke til å bruke systemene? Da bør du bli med på digitalt kurs og få mange praktiske, gode tips. Vi har dyktige folk i egne rekker og Tore Jørgen Slettahjell er kursleder på Zoom.


Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer